Sörözők

BeerGeek Pivotéka (SörStréber Sörtéka)

Žižkov (Slavíkova 10.)

Megközelítés

  • H-P: 13.00-21.00
  • Sz: 11.00-21.00
  • V: 15.00-21.00

látogatások:

  • 2016. 06. 15.

Az egyik legkomolyabb palackozott sörválasztékkal rendelkező prágai sörpatika a BeerGeek Pivotéka. Otthoni sörfőzőket is kiszolgálnak.

A „tesót”, a harminc csapolt sörös BeerGeek Bart már alaposan és okkal feldicsértük Vinohrady kerület sörözői között a bivalyerős – Prágában valószínűleg a legszínvonalasabban összeállított – csapolt szortiment okán, most következzen a társintézmény, a BeerGeek Pivotéka!

A két üzemegység közül ez volt az előbbi, ráadásul ott van a söröző szomszédságában, a Slavíkova utca 10. szám alatt.

Ahogyan a BeerGeek Barban sem hibáznak, ha sörről van szó, úgy a pivotékában sincs tévesztés ezen a téren. Több mint ötszázféle malátalevet árulnak egy helyen. Ez az egyik legkomolyabb palackozott választék a cseh fővárosban.

A nemzetközi, tengerentúli sörök mellett külön hangsúlyt fektetnek rá, hogy a cseh kisüzemi-, és kézműves sörök is állandóan és komoly mennyiségben szerepeljenek a kínálatban, de a több Prágában működő pivovar termékei is megtalálhatók a polcokon.

Ezen kívül szeretnének kedvében járni a házi sörfőzőknek is. Különféle maláták, cseh és külföldi komlók, folyékony és száraz élesztők, és különböző, az otthoni sörfőzéshez elengedhetetlen eszközök, berendezések és kellékek kaphatók, illetve rendelhetők.

A BeerGeek Pivotéka vásárlóbarát nyitva tartással örvendezteti meg az érdeklődőket: hétfőtől péntekig délután egytől este kilencig, szombaton már délelőtt tizenegytől szinten este kilencig üzemelnek, és a hét utolsó napján sem zárnak be: vasárnap délután háromtól ugyancsak este kilencig várják a sör-ínyenceket.

A pragaisorozok.hu értékelése

  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy üres korsó

Italok

Több, mint 500 fajta palackozott sör

Hasznos információk

Érdemes felkeresni a közelben lévő társintézményt, a Vinohradská 62. szám alatt működő BeerGeek Bart is!

Megközelítés

Metró: Zöld (A) vonal, Jiřího z Poděbrad állomás.

Villamos: 11-es villamos, Jiřího z Poděbrad megálló.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a prágai sörtúrák és a honlap elkészítése során segítségünkre voltak.

Kontakt: info.kukac.pragaisorozok.pont.hu