Pivotékák

Base Camp (Alaptábor)

Bubeneč (U studánky 27.)

Megközelítés

  • H-V: 14.00-24.00

látogatások:

  • 2016. 04. 22.

Ez a hely tényleg alap, érdemes itt letáborozni. Hangulatos ivodába toppan, aki belép az U studánky 27. szám alatti sörfalóba.

A boltívelt söntés nyakig úszik a különféle serlevekben, több, mint négyszázféle (429) nedűből választhatunk, ha csúcsformában van az Alaptábor! Azért ez már egy tisztességes méretű választék még Prágában is. A kisüveges sörtől az ötliteres partyhordóig elég sokféle kiszerelésben tárazhatunk be a készletből.

Az egység a bőséges elviteles kínálat mellett sem mondott le arról, hogy egyszersmind kocsmaként is funkcionáljon. Egyrészt előzetesen is foglalhatók asztalok (célszerű is, mert nincs túlságosan sok hely), másrészt kaphatók helyben csapolt sörök, és meglehetősen sűrűn zenei élvezetek elősegítik az optimális sörbevitelt. Gitár, szájharmonika, és egy konga általában akad valahol a sörösrekeszek között, és előbb-utóbb meg is szólal.

Annyi hely még az egészségesen zsúfolt csapszékben is van, hogy hálózatra lehessen kötni egy elektro-akusztikus gitárt, a pulton pedig éppen elfér egy közepes méretű szintetizátor.

Barátságos arcú törzsvendég lakják a helyet, legyünk mi is barátságosak. A hivatalos záróra szintén tetszetős: egészen éjfélig nyitva vannak, így nem kell állandóan az órát lesni, hogy mikor is zár a pivotéka.

Érdemes figyelni az akciókat! Kellemes perceket okoz, amikor negyvenhét koronáról öt (!) koronára értékelnek le egy Andechs Bergbock Hellt, vagy bármely más, nem alkoholmentes pivót. Ezen a helyen rendszeresen készleten vannak az Egyesült Államokbeli Portlandban működő, 2012-ben alapított „Base Camp Brewery” kisüzemi főzetei is.

Ha tengerentúli sört innánk, esetleg kérdezzünk rá, kapható-e a névadó fajtából.

A pragaisorozok.hu értékelése

  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy teli korsó
  • Egy üres korsó

Konyha

Külön konyha nincs

Hideg sörkorcsolyák, ropogtatni valók

Hasznos információk

Érdemes rákérdezni az aktuális akciókra

Megközelítés

Villamos: 1, 8, 12, 25, 26, "Letenské náměstí" megálló

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik a prágai sörtúrák és a honlap elkészítése során segítségünkre voltak.

Kontakt: info.kukac.pragaisorozok.pont.hu